Преглед на Bajaj XCD 125

П

Велосипедите Bajaj отново нахлуха в двуколесната индустрия със своята изцяло нова, усъвършенствана DTS-Si (Digital Twin Spark Swirl Ignition) технология под формата на Bajaj XCD 125. Моделът се предлага с атрактивни цени и съвременен стил и е всичко е създадено да създава история и да поставя нови критерии в индийската колоездачна индустрия. Външният вид на мотора е доста агресивен, с впечатляваща графика, както и на резервоара за гориво.

Нашият преглед на Bajaj XCD 125 основно надминава очакванията и, като е оборудван с двигател DTSSi, моделът на мотоциклета твърди, че е най-икономичният, гарантирайки на мотоциклетистите ненадминат пробег, съчетан с никога неотслабваща производителност, както и безпроблемно каране. Входните и изходните отвори на двигателя DTSSi на Bajaj XCD 125 са разположени по такъв начин, че да могат да генерират най-високото вихрение в сместа от въздух и гориво, осигурявайки голяма ефективност на горенето.

Освен това, основните характеристики на модел Bajaj XCD 125 включват цифров микропроцесор, двойна свещ, конзола за цифров скоростомер, LED задна лампа, усъвършенстван фар с призматични пилотни лампи и подобрен TEC на изпускателната система за невероятен въртящ момент и най-малко досаден шум. Някои от традиционните му характеристики обаче включват алуминиеви джанти с 5 спици и индикатор за прозрачни лещи. Мощният, здрав двигател обещава 10,98 NM въртящ момент при 5000 об / мин. Той има електрическо стартиране и гъвкава система с регистрационни табели, която подобрява естетическия вид и привлекателността на мотора.

Ергономичността е доста релаксираща, гарантираща на мотоциклетиста комфортно пътуване, дори при най-високите си скорости. Но недостатъкът на този Bajaj XCD 125 започва с лоши амортисьори, намалена стабилност поради намаленото междуосие и завършва без дискови спирачки.

Цената на Bajaj XCD 125 се предлага на цена от 41 000 рупии (бивш шоурум) и се казва, че привлича всички клиенти от 100 кубика, които може да искат да надстроят, защото обещава пробег от над 90 kmpl. Предлага се в сини, черни, червени и сребърни цветове, Bajaj XCD 125 е проектиран, проектиран и произведен, за да надмине надценените и недостатъчно изпълнени 100 кубикови модели.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta