15.6-инчов лаптоп HP Pavilion Dv6-1354US – Честен преглед

1

Спецификации: Винаги съм се възхищавал на HP за производството на богат избор от мощни, но достъпни лаптопи. В усилията си да произвеждат най-добрите лаптопи на пазара, те непрекъснато произвеждат нови модели лаптопи, които се предлагат с разнообразие от нови и подобрени функции. Новият HP Pavilion DV6-1354US в момента е един от най-новите 15,6-инчови модели лаптопи на HP на пазара. Той има 2.2Ghz Core 2 Duo процесор, 4GB RAM и по-голям твърд диск от 500GB. За дисплей, този лаптоп има 15,6-инчов LED подсветка HD екран (с резолюция 1366 x 768). След това има набор от високоговорители Altec Lansing, който работи със SRS Premium звукова технология. Други спецификации включват 4 USB порта, четец на карти с памет, HDMI изход, Intel Wifi Link 100GBN и много други

Дизайн: HP Pavilion DV6-1354US разполага с лъскав черен черен корпус, който е добре контрастиран с нотки на сребро. За ръб лаптопът е украсен с някои кръгли мотиви. Този модел е с размери около 14,9 x 10,15 x 1,5 инча и тежи 6,34 паунда, което е приблизително размерът на средния 15-инчов лаптоп. Като цяло този лаптоп има професионален и съвременен външен вид на HP.

Характеристики и производителност: Съдейки по неговите характеристики, HP Pavilion DV6-1354US ще бъде подходящ както за работа, така и за игра. Той дори се предлага с малко (но всеобхватно) дистанционно управление, което ви позволява да имате достъп до различни мултимедийни контроли от разстояние. За графично изобразяване този модел използва графичната карта Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD. 6-клетъчните батерии на този модел могат да издържат до 4 часа с едно зареждане, което е доста добре за лаптоп с такъв размер (и спецификации). Като цяло 15,6-инчовият лаптоп HP Pavilion DV6-1354US е предназначен за всеки, който търси функционален и достъпен пълнофункционален лаптоп. В момента този лаптоп се продава за около $ 699 за брой, което е страхотна цена за този много компетентен лаптоп.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta