WOTLK системни изисквания

W

Ако се интересувате от закупуване и игра на World of Warcraft’s Wrath of the Lich King, трябва да сте наясно с факта, че има минимални системни изисквания, на които компютърът и интернет връзката трябва да отговарят, за да играете играта. Както при всеки тип видеоигри, е необходимо да разполагате със съответните видеокарти, звукови карти, пространство за виртуална памет и място на твърдия диск. Тук ще научите точно това, което Blizzard Entertainment казва, че е минимумът от системните изисквания, когато става въпрос за игра на Wrath of the Lich King.

Ако имате операционна система, базирана на Windows, трябва да се уверите, че това е или Windows XP с инсталиран Service Pack 3, или Windows Vista с инсталиран Service Pack 1. Що се отнася до процесора на системата, най-добре е да имате такъв, който има двуядрен или по-добър и трябва да бъде или популярният AMD Anthon XP с 1500 плюс, или Intel Pentium, който е “4” и работи при 1,3 GHz. Абсолютният минимум, що се отнася до паметта, е 512MB, що се отнася до RAM в XP, но поне 1GB в Vista. За да оптимизират играта, играчите на XP трябва да имат поне 1 GB RAM, а играчите на Vista трябва да имат поне 2 GB RAM.

Що се отнася до видеото и звука на системата, трябва да се вземат предвид много различни неща. Графична карта, която е базирана на 3D и е предназначена за игри, доколкото трансформира изображения, осветление и други, е силно препоръчителна, когато става въпрос за графики, които ще срещнете в World of Warcraft Wrath of the Lich King. Що се отнася до звука, дънната платка на системата трябва да има способността да произвежда звук и да може да възпроизвежда, доколкото е съвместима с DirectX.

Ако установите, че вашата система не отговаря на системните изисквания, е важно или да надстроите, или да закупите нова система, за да можете да изпитате най-доброто игрово изживяване с World of Warcraft Wrath of the Lich King!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta