Здравият преносим компютър се предлага с ISA слотове

З

Здравият преносим компютър е резултат от първите опити на компютърната индустрия да намали размера на персоналните компютри. Той е специално проектиран за приложения в сурови индустриални условия и включва шаси, което е изработено от тежка габаритна стомана за устойчивост и устойчивост на корозия. Неговият корпус от алуминиева сплав е подсилен с гумени брони, което му позволява да толерира екстремни полеви условия и осигурява дръжка, така че да може да се носи като кофа за обяд или куфарче.

Преносим преносим компютър интегрира LCD дисплея и клавиатурата и мишката в шасито и използва стандартни настолни части от дънната платка нагоре, за да създаде преносим работен плот; такъв, който е много по-лесен за транспортиране от обикновен настолен компютър. Този тип компютри имат вградени LCD панели, които варират от 14 “до 20” по размер и предлагат висока производителност в здрав форм фактор в стил кутия за обяд, който може да бъде надграден за много приложения в промишлената област или в полеви приложения.

Усъвършенстваната производителност все още е основното предимство на обедната кутия пред лаптопа, тъй като може да използва стандартни настолни части като дънни платки, процесори, RAM карти и твърди дискове. Това е устройство с компактен размер, което има достатъчно място за вашите разширителни карти в цял ръст, което го прави добър избор за вашата стойка

самостоятелно, системи за събиране, контрол и мониторинг на данни. Вградената логика за управление позволява софтуерни настройки на мощността, при които вибрациите и замърсяването във въздуха забраняват използването на стандартни търговски компютри.

Въпреки че повечето преносими компютри се нуждаят от променливотоково захранване, новите модели вече позволяват захранване от батерията. Възможно е да конфигурирате този компютър и ви дава възможност за добавени 220W високоефективни батерии. Това е перфектно, защото сега има същите преносими предимства на преносимия компютър, заедно с красотата на стандартните части за настолни компютри!

Слотовете ISA (Industry Standard Architecture) сега се връщат обратно на пазара. Това позволява мастериране на шината и може да се използва за директен достъп до основната памет. Тези ISA слотове по-късно бяха заменени от PCI слотове, но в момента те са необходими за специализирани промишлени цели.

Напоследък тези компютри се хващат с геймърите, тъй като производителите на обедни кутии успяха да интегрират два и дори три LCD екрана, които заедно създават картина за размера на домашния им телевизор. Можете ли да си представите възможностите с тройния екран? Той ще бъде многозадачен в най-доброто. Работете на единия екран, текущите събития на другия и Facebook на последния! Красотата на тази машина се крие в нейната гъвкавост, тъй като е толкова многостранна, че почти всеки може да се възползва от този компютър за закуска.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta