Ръководство за закупуване на най-добрите лаптопи i5

Р

Лаптопите Intel Core i5 са страхотна покупка, тъй като осигуряват висока производителност и подобряват потребителското изживяване. Можете да изпълнявате много задачи и да работите безпроблемно, без закъснение, което означава, че ще свършите работата си по-бързо, без да се налага да се справяте с компютъра, който се срива и виси постоянно. Най-новите лаптопи i5 имат и превъзходни мултимедийни системи, което подобрява цялостното ви компютърно изживяване.

Ако искате да закупите лаптопи i5, разгледайте най-добрите марки по-долу.

Microsoft Surface Pro 4

Ако бюджетът не е проблем за вас, ще се влюбите в този лаптоп от висок клас. Microsoft Surface Pro 4 2-в-1 е един от най-новите лаптопи i5, които излизат на пазара. Удобна, но мощна, тази красива машина се откроява от тълпата с процесора Intel Core i5 от шесто поколение.

Характеристиките и спецификациите включват 4GB RAM, 64 битов Windows 10OS, 128GB SSD и 31.242cm сензорен дисплей. С преносим елегантен дизайн и невероятни характеристики на продукта, това устройство наистина ви предоставя изключително изживяване.

Apple MacBook Air Ultrabook

Ако сте запален фен на Apple или Mac, няма да бъдете разочаровани от този стилен и изключителен лаптоп. Apple MacBook Air MMGF2HN / A Ultrabook се предлага с процесор Intel Core i5 от 5-то поколение. Характеристиките и спецификациите включват 8 GB RAM, 128 GB вътрешно пространство за съхранение, операционна система Mac и 13,3-инчов дисплей.

Тази мощна конфигурация позволява невероятно бърза и гладка работа, без забавяне. Ако включите игри с висока разделителна способност, камера и качество на звука, ще ви хареса напълно да притежавате този лаптоп i5.

Lenovo 310 Ideapad

Lenovo 310 Core i5 6th Gen е един от малкото достъпни i5 лаптопи с огромни функции. Характеристиките и спецификациите се състоят от операционна система DOS за удобство, въпреки че се поддържа и Windows 10. Типът процесор е 6-то поколение Intel Core i5 с 8GB DDR4 RAM и огромно пространство за съхранение от 1TB.

Той също така разполага с 15,6-инчов дисплей с въртящ се на 180 градуса екран и 2GB графична карта, която геймърите обичат да се докопат до тях. Елегантният външен вид, съчетан с отлично архивиране на батерията, прави този лаптоп i5 идеален за всички.

HP Pavillion

Лаптопът HP Pavillion i5 позволява лекота и ефективност с 4GB RAM и 1TB място на твърдия диск. Той има 15,6-инчов дисплей, който създава прекрасни визуални ефекти. Характеристиките и спецификациите включват 64-битова операционна система Windows 10 с процесор Intel Core i5 (6-то поколение).

Най-забелязаната функция в HP Pavillion е подсветката на клавиатурата за слабо осветена среда, която ви позволява да изпълнявате много задачи по плавен начин. С призматичната батерия, която намалява общото тегло и специалната графична карта, този бележник е красота, подкрепена от силна производителност и дизайн.

Dell Inspiron 7000

Този 14-инчов i5 лаптоп разполага с 8GB RAM и 1TB HDD. Докато Dell Inspiron 7000 се предлага с Windows 10OS и 2GB графика, истинското предимство е предварително зареденият MS office home & student 2016.

Със седмото поколение Intel Core i5 тип процесор, този i5 лаптоп предлага доста голям удар. Докато носи стилен и компактен дизайн, Dell Inspiron 7000 е известен със своите два настроени високоговорителя, които осигуряват превъзходно аудио изживяване.

Независимо дали сте студент, професионалист или геймър, не забравяйте да пазарувате лаптопи i5, които са създадени да отговарят на вашите нужди.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta