Защо годишният договор за поддръжка е важен за вашия хардуерен софтуер?

З

Представете си сценарий, при който вашият лаптоп, дънна платка на вашия компютър, принтер или дори клавиатурата развие неизправност, тогава какво ще се случи? Нашата зависимост от тези джаджи е такава дори за няколко минути без тях е невъобразима. Какво ще стане, ако вашият гаранционен срок е надвишил срока за ремонтни услуги? Не се притеснявайте, където и да има проблем, има и решение. Тук е това AMC (Годишен договор за поддръжка) идва в картина. За ваше улеснение тези услуги се предоставят от някои добре известни имена в индустрията за техническа поддръжка, тази услуга е известна и като следгаранционно споразумение, което е създадено, за да ви помогне в такива ситуации.

Ако мислим за ситуация, в която дънната платка на вашия компютър не работи и трябва да се поправи или замени, тогава пазарната цена ще ви струва цяло състояние, по-скоро бихте купили нов компютър, който би бил относително по-евтин. Но защо да не премахнем самия проблем, вместо да го игнорираме?

За целите на годишната поддръжка изберете компания, която предлага надеждни услуги, това ще ви помогне да спестите време и пари. Как Отговорът е съвсем прост, изберете компания, която предлага на своите клиенти най-добрите оферти на конкурентни цени, покритие на цялото оборудване на компютърен хардуер и принтери. Клиентът ще се радва на привилегията за поддръжка и ремонт на хардуер през цялата година, като просто плаща годишна такса. Така че, ако ви се предлага да плащате годишна такса за поддръжка, която би била приблизително равна на еднократен ремонт или подмяна на вашето оборудване, тогава би било по-полезно за вас.

Въпреки че има многобройни доставчици на AMC, но трябва да изберете разумно, изберете компания, която предлага предимства и предимства на конкурентно ниво на своите клиенти. Предлагането на услуги от световна класа, като същевременно се максимизира удовлетворението на клиентите, трябва да бъде основната област на безпокойство. Гарантиране, че клиентите получават бързи и рентабилни услуги.

Изберете да бъдете свързани с добре познато име, което задава стандартен критерий, спрямо който се измерват услугите за поддръжка, внимавайте за препоръки от големи клиенти, които предоставят възможност за поддръжка на собствените си машини. Големи имена и известни клиенти харесват, Toshiba, Lenovo, IBM, Acer , само няколко имена от много такива добре познати имена в ИТ и Телеком. Всичко това доказва колко високо се разглежда компанията, предоставяща AMC, по отношение на предоставянето на най-добрите услуги по отношение на хардуерна поддръжка и следгаранционно обслужване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta