Пералня LG, Пералня с предно зареждане

П

От перални машини до инвертори, от мобилни телефони до климатици и от хладилници до домашни кина, LG се ангажира да улесни живота ви с разнообразната си гама от продукти.

Ако търсите удобен, достъпен, LG предлага множество опции, които да отговарят на вашите изисквания и бюджет. Изборът на такъв, който да отговаря идеално на вашите нужди, е задача, която изисква много мислене. Трябва да вземете предвид редица фактори като цена, издръжливост, капацитет, консумация на вода, изискване и др. Инвестирането в добра марка ви гарантира стойността на цената, която сте платили.

Пералната машина LG с преден товар е проектирана с уникалната комбинация от стил и технология, за да улесни живота ви. Някои от неговите характеристики са като:

• Вграден сензор за натоварване, за да отнеме товара от пране

Пералната машина LG с преден товар е проектирана с вграден сензор за зареждане, който регулира цикъла на пране, за да даде на дрехите ви перфектното пране. Със своя сензор за зареждане можете да настроите програмата за пране на Fuzzy и тя би усетила подходящия метод на пране. Той автоматично разпознава натоварването на прането и микропроцесор, който оптимизира условията на пране като идеално ниво на водата и време.

• Био измиване за остарели петна

Пералнята LG разполага и с био пране, което води до максимално действие на ензимите в детергента и лесно се отървава дори от упорити петна като петна от кръв, петна от шоколад и т.н.

• Намалете грижите за дрехите без бръчки

Този LG има функция за грижа за гънките, за да ви осигури измиване без бръчки. След цикъла на центрофугиране ваната се спуска, което не позволява на дрехите да полепнат по стените на ваната. Помага за избягване образуването на бръчки по кърпата.

• По-добра система за изплакване, за да запази свежестта

Пералната машина LG ви осигурява по-добро изплакване, тъй като нейният цикъл на задържане на изплакване дава възможност за допълнителен цикъл на изплакване, за да освободите задържането на изплакването, преди да влезете в цикъла на центрофугиране. Помага да се предотврати неприятната миризма и да се запази свежестта на дрехите.

• По-добра грижа за бебешките дрехи

Той има функция за грижа за бебето, която гарантира, че всички ензими и бактерии се отстраняват и в дрехите не остават остатъци от препарат. Нежният му мотор се грижи за качеството на дрехите.

• Инверторна технология за директно задвижване за спестяване на енергия и подобряване на производителността

Тези машини имат двигател, който е директно прикрепен към барабана, без да се използва колан или ролка. По-малките му механични части осигуряват най-малко разсейване на енергията, минимален шум и подобряват ефективността на измиване.

Пералната машина LG е създадена, за да увеличи спестяванията Ви по отношение на разходи, енергия и усилия. Тези машини са специално проектирани, за да улеснят живота на домашни майстори.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta