Acer AS5742Z-4685 15,6-инчов преглед на лаптоп

A

Честно казано, бях неприятен към вземането или дори закупуването на компютър на Acer. Вижте, имах приятел, който имаше Acer още в дните, когато Quake 1 беше в ярост и той купи Acer – каза, че това е най-добрата марка наоколо – и имаше толкова много проблеми и проблеми, че казах, че няма да си купя освен ако прасетата не започнаха да летят. От този опит винаги съм настройвал ушите си към негативните отзиви, насочени към компютъра Acer.

Излишно е да казвам, че съм се обърнал. Acer AS5742Z-4685 е една от основните причини, поради които сега класирам Acer като качествен производител на преносими компютри. Този конкретен бележник е хубаво инженерство. Разполага с хубав екран (15,6 инча с резолюция 1366 X 768), приличен твърд диск с 320 Gb пространство (SATA твърд диск), двуядрен процесор Intel 2,0 GHz, 4 гигабайта DDR 3 RAM и 8X SuperMulti Карай.

Въпреки че Acer AS5742Z-4685 е в по-голям мащаб с 15,6-инчовия екран, той не изглежда огромен. Това вероятно се дължи на заоблените ръбове и шикозното черно покритие, което ноутбукът има. В допълнение към външния вид тетрадката тежи около 5,7 lbs.

Acer включи и някои нови хубави хардуерни елементи като мултитъч трак подложката, която се възползва от новите възможности на Windows 7. Въпреки че мулти-жестовата / мултитъч тракпад не е толкова добра, колкото тази на Apple, това определено е надстройка на стандартния тъчпад.

Има и опция за HDMI изход, а вградената графична карта Intel върши прилична работа при декодиране на видео и рендиране на игри. Въпреки че не е толкова бърз, колкото специалната графична карта, за повечето потребители няма да има забележима разлика.

1,3-мегапикселова HD уеб камера се интегрира с Acer AS5742Z-4685 и ви позволява да излъчвате или записвате домашно направени видеоклипове без много усилия. Уеб камерата може да записва или да разговаря с максимална разделителна способност 1280 X 1024. Сега можете да заснемете спомени в поне 720p, което е около половината от HD.

По отношение на консумацията на енергия и живота на батерията, Acer AS5742Z-4685 е приличен. Ако работите непрекъснато без източник на постоянен ток, трябва да можете да извадите 3,5 часа от Acer AS5742Z-4685. Цялостната природа на бележника е насочена към пестенето на енергия, а не към разхищаването.

В крайна сметка ценовата точка на Acer AS5742Z-4685 наистина прави този компютър много привлекателен. Разбира се, че може да има по-добри аксесоари или хардуерни части, но тогава ние с вас трябваше да платим премиум цени. И за много от нас в наши дни изразходването на допълнителни пари вероятно не е първата ни склонност.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta