Преглед на Dell Precision Tower 3420 – Всичко, което трябва да знаете за тази професионална работна станция

П

Препоръчва се за професионалисти, които имат големи идеи, но им липсват големи бюджети, „интелигентният“ дизайн на този компютър се предлага в два размера: малък форм фактор и мини кула. Професионалните работни станции са свързани с мащабируеми графични карти, тонове памет и многоядрени процесори. Без значение коя версия на кулата сте избрали да купите, можете да разчитате, че Dell Precision Tower 3420 ще ви осигури необходимата надеждност с компютър.

Серията 3000 може да се опише като начално ниво, напълно персонализираща се работна станция, сертифицирана за работа с широк спектър от професионални приложения. Това е изненадващо достъпно за количеството производителност, което може да осигури. Tower SFF има иновативен дизайн, тъй като е приблизително 6% по-малък от своя предшественик и осигурява по-малък отпечатък. Достъп до вътрешността на шасито чрез подвижния страничен панел и добавяне или подмяна на съществуващ хардуер.

Изберете процесор i7 и можете да получите вградена HD 530 графика. Има и опция за процесор Intel Xeon v5 или v6 само за малко повече пари. В допълнение към вградената графика, в най-евтината конфигурация е включена и видеокарта AMD FirePro 2GB. Предлагат се и видеокарти NVIDIA Dual и Quadro. Имайте предвид, че всички модели Dell Precision се предлагат с множество дискретни и интегрирани графични опции, които отговарят на вашите компютърни нужди.

Колко памет ви е необходима, за да изпълнявате взискателните си задачи? Най-евтината опция за конфигуриране е 16GB (1 x 16GB) DDR4 UDIMM / 2400-MHz. Ако предпочитате 16GB като 2 x 8GB настройка, тя се предлага на малко по-висока цена. 16 GB са повече от достатъчни за обикновения потребител – дори тези с професионални изисквания. Ако обаче ви трябват повече, разширете до 32GB.

Избор на диск за Dell Precision Tower 3420

Dell Precision Tower 3420 се предлага с жична клавиатура и мишка на Dell, и двете с елегантен черен външен вид, който съответства на кулата. Капацитетът за съхранение е почти неограничен. Минималният минимум е 1TB 2.5 SATA твърд диск (7200-RPM), което все още е повече от това, което предлага средният настолен компютър и лаптоп. Отидете до 4TB и / или добавете PCIe SSD M.2 устройство. Не е включено оптично устройство, но има слот за такъв, ако имате нужда от DVD-ROM, записващо устройство или Blu-Ray плейър.

Всички прецизни работни станции са щателно тествани и имат сертификат за независим доставчик на софтуер. Прецизният оптимизатор на Dell е инсталиран във всеки модел Precision. Този софтуер ви позволява да изпитате повишена производителност и производителност на приложенията чрез автоматично регулиране на настройките в съответствие с нуждите на конкретни професионални приложения.

С всички тези впечатляващи хардуерни спецификации и софтуерни приложения няма как да сбъркате с Dell Precision Tower 3420.

Dell е иновативен световен лидер в компютърните технологии и електрониката. Ако пазарувате за трайна работна станция, помислете дали да не се доверите на тази компания. Вземете добра сделка, като използвате Dell Precision Tower 3420 купони или промо кодове.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta