Визитки за шофьори на камиони

В

Визитните картички са много евтин, но много практичен начин да запазите името на фирмата си за превози в съзнанието на вашия клиент. Въпреки че не са толкова високотехнологични, колкото някои маркетингови програми, те са идеални за клиента, като предоставят информацията за контакт в малък, лесен за носене формат.

Визитните картички обаче не са създадени еднакво и трябва да разгледате не само бегло бегло как искате да изглеждат вашите карти. Получаването на правилната комбинация от информация и дизайн на картата, за да бъде привлекателна и четлива, като същевременно оставяте определено впечатление за вашата компания, е наистина наука.

Първо, преди дори да започнете да мислите какво искате на картата, отделете малко време и разгледайте визитките. Потърсете идеи от дизайните на карти, които харесвате, и планирате да ги включите във вашата карта. Може да откриете и някои проблеми, които искате да избегнете, което е също толкова важно. Визитката ви изпраща съобщение и трябва да отделите време, за да се уверите, че е правилната.

Шрифтове

Една от най-големите грешки, които много хора допускат във визитката, е използването на шрифт или тип, който е труден за четене. Това включва шрифтовете, които приличат на скорописно писане или тези, които са богато украсени или необичайни при образуването на букви и цифри. Въпреки че тези шрифтове определено привличат вниманието и се различават, те могат да създадат проблеми за клиентите и да намалят вероятността клиентът да предаде вашата карта или да я държи в портфейла си. Освен това избягвайте да използвате няколко различни шрифта на една и съща карта, тъй като това може да създаде разхвърлян вид на картата.

Цветът на шрифта също има значение. Черните, сините и тъмните цветове естествено се виждат по-лесно на повечето фонове. Ако използвате бял или светъл цвят за картата, можете да използвате по-светли цветове, просто се уверете, че е лесен за четене. Като цяло избягвайте да използвате “меките” цветове или измитите изглеждащи цветове на шрифта, тъй като те са по-трудни за видимост на светъл или много тъмен фон. Искате вашата информация за контакт, име на фирма и слоган на компанията наистина да се открояват, а не да се вписват в цялостния дизайн.

Графика и изображения

Повечето малки компании за товарни превози нямат фирмено лого или изображение, но винаги можете да създадете уникален дизайн, който да използвате на вашата карта. Това може да е графика, която включва името на фирмата ви за камиони, инициалите ви или фирменото лого. Има безплатни програми или клип-арт пакети, които ви позволяват да направите основен дизайн и да създадете много професионално изглеждаща графика, дори ако нямате никакво компютърно изживяване.

Друг вариант е да използвате снимка като част от дизайна на визитката. Страхотната снимка на вашата платформа е идеална за реклама, но трябва да решите къде да я поставите на картата. Може също така да откриете, че малкият размер на картата прави пълната снимка на камиона и ремаркето твърде малка, за да може да се види в действителност, което всъщност ще намали цялостния външен вид.

Можете да използвате гърба на картата като снимка на камиона и да поставите цялата информация за контакт отпред. Това е чудесна възможност и с наличните онлайн програми за визитни картички, това е лесен процес. Тези компании могат да предложат умалени изображения на платформи, които са част от снимките, графиките и изображенията, които се предлагат чрез техните дизайнерски опции.

Уверете се, че всички графики или изображения, които използвате, не са защитени с авторски права или лиценз. Обикновено, ако използвате изображения, графики или произведения на изкуството извън Интернет, те са защитени, освен ако не е посочено като „безплатно за използване“.

Информация за вашата компания

Лесно е да поставите твърде много информация на визитната картичка, което я прави претрупана и непрофесионална. Вместо това отидете само на основите и най-важното. Картата трябва да показва:

Твоето име

Вашият телефонен номер, имейл или предпочитана информация за контакт

Името на компанията и адреса на уебсайта

Адрес на фирмата – ако имате зададено местоположение на бизнеса

Слоган на компанията или няколко думи за вашия бизнес.

Фирмени лозунги или кратка фирмена информация могат да помогнат на клиентите и колегите да запомнят какво сте специализирали в превоза или какви услуги предлагате. Добри примери за фирмени лозунги или бизнес описания са:

Извозване на товари през САЩ

Специализирана в услугите за превоз на петролни полета

Хладилни и хладилни камиони

Извличаме всичко навсякъде

В бизнеса с камиони от 25 години

Просто дръжте съобщението кратко, конкретно и конкретно за това, което прави бизнеса ви с камиони по-добър или различен от конкуренцията.

Разходи и възможности

Както бе споменато по-рано, уебсайтовете, които можете да направите сами, ви позволяват да проектирате свои собствени визитки, включително качване на ваши собствени изображения или лога. Това е евтина опция и ако използвате уважавана компания, ще установите, че качеството на картите е отлично. Обикновено ще трябва да закупите минимален брой карти на определена цена. Цената ще варира в зависимост от цветовете, елементите на дизайна и действителната хартия и опциите, които сте избрали.

Алтернативният вариант е картите да са предназначени за вас. Повечето печатни компании, включително някои от националните и международните магазини за офис консумативи, предоставят тази услуга. Изненадващо, това не е толкова скъпо и наистина ви помага от някой, който има дългогодишен опит в дизайна на визитни картички. Ще имате възможност да одобрите окончателния дизайн и не плащате за нищо, докато не получите това, което искате. Някои принтери или компании могат да изискват фиксирана такса за действителния дизайн, който може да се изисква отпред. Ако решите да не отидете с тяхната компания, няма да получите възстановяване, но обикновено те могат да създадат карта, която да отговаря на вашите изисквания.

Носете визитките си винаги с вас. Дайте по няколко на всеки клиент и клиент и ги помолете да ги използват, ако предоставят препоръка на някой друг. Може да се изненадате колко ефективна е тази опция като нискотехнологичен и евтин начин да изведете името на вашата компания за товарни превози.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta