Xbox 360 замръзва по време на игра без съобщение за грешка – как да го поправя?

X

Тази статия ще обясни проблемите със замразяването на Xbox 360 и ще ви разкаже защо това се случва, а също така ще ви даде общ преглед на избора, който трябва да поправите на конзолата си.

По принцип проблемите със замразяването обикновено започват след няколко месеца игра на вашата конзола и причината това да се дължи на запояването на дънната платка, която свързва GPU и CPU, се разхлабва и губи връзка.

И така, защо запояването се разхлабва?

Е, това се свежда до прегряване и тъй като конзолата се нагрява твърде много, всъщност кара дънната платка да се огъне леко и след това, след като се огъне до голяма степен, запояването се отчупва, въпреки че след като се отпуши напълно, ще получите проблеми с червените светлини и ще трябва намерете начин да го поправите.

Така че има ли начин да се спре замръзването и да се предотврати червените светлини?

Ами да, можете и всичко, което трябва да направите, е да спрете натрупването на топлина на вашия Xbox и има няколко начина, по които можете да направите това.

Можете да се уверите, че конзолата има достатъчно въздух и да може да диша от всички страни, а също така да сте сигурни, че държите захранващите тухли нагоре от пода на отворена кутия, тъй като това също трябва да диша.

Може да искате да си осигурите допълнително охлаждане и можете да получите допълнителен вентилатор, който се включва в задната част на вашия Xbox 360, който се нарича междинен охладител Nyko и всичко това прави, за да даде на феновете, които изпомпват въздуха на вашия Xbox, някаква помощ .

Ако следвате тези 2 предложения, без съмнение ще забележите подобрение в производителността и това също трябва да спре проблемите със замръзването.

Надявам се, че тази статия е обяснила защо се случва замразяването на Xbox 360 и как можете да спрете проблемите да се случват отново.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta