Отзиви за 15-инчов лаптоп – Apple MacBook Pro MC118LL / A 15,4-инчов лаптоп

О

Спецификации: Новото поколение Apple MacBooks получи възхитителни отзиви от критици по целия свят и получи много награди на Editor’s Choice от различни известни технологични публикации. Един от любимите им модели беше 15.4-инчовият лаптоп Apple MacBook Pro MC118LL / A.

Apple MacBook Pro MC118LL / A има процесор Intel Core 2 с 2.53Ghz. Той се предлага с 4GB DDR3 RAM и 250GB твърд диск. Работи на операционната система Mac OS X 10.5 Leopard и има 15,40-инчов TFT екран. Това е LED подсветка и лъскав екран, с резолюция 1440 x 900. За графика използва графичната карта NVIDIA GeForce 8400M.

Дизайн: Подобно на новото поколение компютри на Apple, Apple MacBook Pro MC118LL / A е по-елегантен от по-старите модели и има алуминиев корпус с едно тяло. Той е с размери 14,3 х 9,8 х 0,9 инча и тегло 5,5 паунда. Като цяло той има изчистен вид, като DVD SuperDrive е от дясната страна и всички конектори / портове отляво.

Характеристики и производителност:Въпреки че можете да получите обикновен лаптоп с операционна система Windows с подобни характеристики на по-ниска цена, нека просто да кажа направо, че Apple MacBook Pro MC118LL / A се представя много по-добре от много други обикновени лаптопи от своя клас.

Като начало, вградената батерия в Apple MacBook Pro MC118LL / A може да издържи до 7 часа с едно зареждане. Ще имаме късмета да извадим 3 часа от обикновения лаптоп с такъв размер. Пускането на „тежки“ графични приложения и многозадачността също беше мечта за този модел. Скоростите на производителност в нашите тестове бяха далеч по-добри от всеки от лаптопите, които не сме тествали от Apple. В момента Apple MacBook Pro MC118LL / A е на цена около $ 1699 всеки, добра цена за лаптоп с такъв ръст.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta